VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Oživljavamo radne akcije u Beogradu u petak - rad na obnovi GAZELE i proslava Dana mladih, 12. avgusta

U petak, 12. avgusta, na Dan mladih, završava se godina proglašena od strane UN kao Godina mladih. Tom prilikom, podržana od strane Ministarstva omladine i sporta, Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) u Beogradu planira nešto zaista izuzetno; nešto što liči na prave one radne akcije o kojima su nam pričali roditelji i deke i bake; nešto sto vam se, u suprotnom, nikada ne bi pružila prilika da probate - da provedete dan na Gazeli, GRADEĆI MOST!

Na Gazeli će raditi u izvodjenju javnih radova 50 volontera, iz cele Srbije, a ukupno će ugraditi u Gazelu oko 300 sati!! Svi će prethodno proći trosatni trening iz bezbednosti na radu. Trening pocinje u 7h ujutru, a onda od 10h kreću radovi i traju do 18h. Svakom volonteru je obezbeđen lunch paket, zaštitni šlem i prsluk, koji će biti posebno brendirani za Dan mladih (i posle im ostaju u trajnom vlasništvu). Svi volonteri će biti osigurani, a za skladan rad i dobru atmosferu, uz grupu će biti i 5 koordinatora-volontera, kao i profesionalci. Posle vas čeka i naš volonterski pasoš gde ćemo upisati vaše volonterske sate.

Ovaj program je otvoren za sve vas koji ste stariji od 18, a, opet, mlađi od 30, pa time i još uvek u kategoriji "mladih".

Javite nam se na vss@mis.org.rs za sva dodatna pitanja, a da biste se prijavili potrebno je da nam u nekoliko rečenica napišete šta za vas predstavlja ova akcija na Gazeli. Požurite, jer radovi počinju već u petak, a broj volontera je ograničen.

Posle ćete moći da kažete da ste i vi učestvovali u obnovi Gazele :)

Očekujemo vas!

 
<<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share