EKOLOŠKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

OTVORENA VRATA za potencijalne organizatore kampova u Srbiji 2010. godine

OTVORENA VRATA za potencijalne organizatore kampova u Srbiji 2010. godine i ROK ZA PREDAJU kratkih opisa kampova. Pozivamo sve vas koji 2010. želite da organizujete međunarodni volonterski kamp u Srbiji, a do sada to niste radili, da  nas posetite do 31. januara, ako želite da saznate nešto više o organizaciji kampova i tipu partnerstva sa Mladim istraživačima Srbije u tome. Rok za predaju kratkih opisa kampova je 7. februar 2010
Ukoliko ste uočili problem u vašoj zajednici koji bi mogao da se reši angažovanjem volonterske grupe mladih ljudi iz celog sveta i svojim programima-aktivnostima želite da date međunarodni karakter, dobrodošli ste da dođete, ne biste li dobili detaljnije informacije o tome šta je to volonterski kamp i kako ga organizovati. Mladi istraživaci Srbije još od 1990. godine zajedno sa lokalnim partnerima sarađuju tako što oformljivanjem međunarodnih grupa predvođenih od strane obučenih koordinatora, učestvuju u rešavanju nekog problema od javnog interesa lokalne zajednice.
Ukoliko ste zainteresovani za organizovanje kampa u Srbiji i želite da vašu ideju podelite sa nama, pozovite nas na  011/311 13 14 ili nam pišite na vss@mis.org.rs kako bismo zakazali sastanak u ovom periodu OTVORENIH VRATA, do 31. januara 2010. godine.
jer....
...kao što znate svi vi koji ste do sada organizovali kamp, a želite da ga ponovite i naredne godine, svake godine postoji rok za predaju kratkih opisa kampova, a naredne će to biti 7. februar 2010!!!
Ovde mozete naci i zvaničan poziv, kao i uputstva i dodatna objašnjenja.
Očekujemo vas!
srbija


<<< Nazad

Share