VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Otvorena vrata u SKC-u u sredu, 21.12. od 12 do 17 sati: dugoročno volontiranje u inostranstvu

Nedostaje ti životno iskustvo? Kampovi su ti postali kratki? Kraj fakulteta je blizu? Ne sviđa ti se posao kojim se baviš? Ili, jednostavno, želiš da provedeš malo više vremena u inostranstvu volontirajući?

Ako želiš korenitu promenu u svom životu, iskočiš iz svoje kože ioprobaš se u nečemu potpuno drugačijem, sa novim okruženjem, novim prijateljima, novim poslom, drugim jezikom, saznaj više o dugoročnom volontiranju u periodu OTVORENIH VRATA u Studentskom kulturnom centru u Beogradu (od 12 do 17 sati)!
 
Pred tobom je ceo svet! Možeš da provedeš od mesec dana do čak godinu dana radeći nešto potpuno drugačije bilo gde u svetu.

U SKC-u vas ovog puta očekuju nasi najiskusniji volonteri, naši mega volonteri :)! Oni nisu bili samo
na međunarodnim volonterskim kampovima. Oni su načinili jedan veliki korak - korak koji je mnogima od njih promenio život, koji im je omogućio da vide nove horizonte, korak zahvaljujuci kom su saznali više o sebi ali i o drugima. Oni su bili dovoljno hrabri i uporni i upustili se u avanturu dugoročnog volontiranja u inostranstvu.
 
A zašto ne biste i vi!?
 
Znamo da prve korake lakše načinite uz pomoć drugih. Zato su oni odlučili da vam pomognu!
 
Družiće se sa vama u sredu 21.12. od 12-17h u SKC-u i podeliće sa vama svoje iskustvo sa programa dugoročnog volontiranja (EVS, LTV/MTV), davaće vam savete i podršku, pričaće vam o svojim avanturama i otkriće kako je ušečće u ovim programima promenilo njihov život.
 
Budite slobodni da dođete kad god poželite u okviru navedenog perioda!
 
Očekujemo vas!
 
 

 
<<< Nazad


Komentar

By Guest on Dec 19 2011 at 1:06 PM
Na koji nacin je moguce cuti pricu od iskusnih volontera i uopste o mogucnosti prijavljivanja za dugorocno volontiranje ako ne zivite u Beogradu? :) Hoce li biti prezentacija i u ostalim gradovima Srbije?
By Guest on Dec 19 2011 at 2:38 PM
Bas nam je drago sto se interesujes za nase aktivnosti i dugorocno volontiranje. Nazalost trenutno je planirana samo promocija u Beogradu, a iskreno cemo se potruditi da organizujemo nesto slicno u jos gradova, bicete blagovremeno obavesteni. Do tada o iskustvima sa EVS, MTV/LTV programa mozete da procitate na nasem sajtu.

Veliki pozdrav!
Ratkovic Marija

Dodaj komentar

Share