O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

OTVORENA VRATA, 16. novembar od 12 do 17 časova (Studentski kulturni centar): MEĐUNARODNI VOLONTERSKI KAMPOVI

Vrata u svet i nova iskustva sa vršnjacima iz raznih zemalja na međunarodnim volonterskim kampovima biće otvorena 16. novembra od 12 do 17h u klubu Studentskog kulturnog centra.

Vratari će biti volonteri sa iskustvom, voljni da pričaju i prepričavaju svoja šarena iskustva na čišćenju otisaka dinosaurusa, građenju kućica za slepe miševe i hotela za insekte, uređivanju parkova, brojanju ptica u rezervatima prirode, rekonstrukciji starih zamkova, učenju osnova 12 jezika za 12 dana sa 12 novostečenih prijatelja iz zemalja u kojima su to maternji jezici i mnogim drugim avantuarama. Podeliće sa vama savete kako otići sa malo novca a mnogo očekivanja u svet u kom se ta očekivanja i ostvaruju - međunarodni volonterski svet.

 
 
Pozivamo vas:
 
1. Da dođete i čujete priče volontera koji su bili na kampovima
 
2. da i vi budete vratari u volonterski svet u SKC-u i prepričavate svoje pustolovine. Ako ste raspoloženi da dožete (na sat vremena ili sve vreme od 12 do 17h), javite se Mariji Ratkovic na  meeri@live.com da se dogovorite. Ponesite slike i puuuuuno reči i uspomena.Dođite! Javite se! Ispričajte nam vaše iskustvo! Pronađite inspiraciju u nečijem volonterskom iskustvu u inostranstvu!

 
<<< Nazad


Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share