O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

NAJAVA DOGAĐAJA: Centralna proslava Dana Dunava, subota 10. jun, od 10 do 12 h, Zemunski kej kod restorana Venecija.

CENTRALNA PROSLAVA DANA DUNAVA U SRBIJI

O PROGRAMU:

Dan Dunava je ustanovljen 2004. godine od strane Međunarodne komisije za zaštitu reke Dunav (International Commission for Danube Protection - ICPDR) i integralni je deo saradnje svih 14 zemalja potpisnica (Konvencija o zaštiti reke Dunav), tako da i ove godine svojim aktivnostima želimo da apelujemo na građane da čuvaju ovaj neprocenjivi prirodni resurs koji imamo u zemlji. Detaljan program Centralne proslave Dana Dunava u Srbiji možete preuzeti ovde.

Mladi istraživači Srbije i Arhus centar Novi Beograd učesnici su programa i predstaviće svoje aktivnosti i informativno-promotivne materijale na tematskim pultovima. Interakcija sa građanima osmišljena je kroz poziv za fotografisanje sa "porukom za  Dunav." Predstavnici organizacije razgovaraće sa zainteresovanima i o tome koje informacije o životnoj sredini ih interesuju i da li imaju poverenje u informacije koje dobijaju.

ORGANIZATORI:

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine - Republička direkcija za vode, u saradnji sa opštinom Zemun, JKP "Zelenilo Beograd", Fakultetom za primenjenu ekologiju "Futura", GIZ - Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju, Institutom za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, Fakultetom organizacionih nauka, Coca Cola sistemom, Mladim istraživačima Srbije i WWF.

 

<<< Nazad


Share