O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

Konferencija „SEE Youth for European Year of Volunteering 2011“,održana je u Sarajevu od 20. do 25. juna 2011. godine u organizaciji Mreže mladih Jugoistočne Evrope (SEEYN).

Konferencija „SEE Youth for European Year of Volunteering 2011“, o politikama volontiranja u Jugoistočnoj Evropi, sredstvima za jačanje omladinske politike, rad sa mladima i za mlade, socijalnu koheziju u Evropi i promociju interkulturnog dijaloga, održana je u Sarajevu od 20. do 25. juna 2011. godine u organizaciji Mreže mladih jugoostočne Evrope (SEEYN).

Konferencija je povezala zainteresovane strane u regionu za pitanje volonterstva, kako bi kroz razmenu iskustava, znanja i dobrih praksi dale svoje preporuke za  definisanje i primenu volonterskih politika u JIE, preporuke za povezivanje organizacija civilnog društva i privatnog sektora, kada je u pitanju razvoj programa korporativnog volontiranja u okviru društveno odgovornog poslovanja preduzeća, zatim doprineli većoj vidljivosti i čvstom tlu za uspešnu, transparentnu i dobro vođenu primenu planova aktivnosti za podršku, podsticaj i promociju volonterstva u lokalnim zajednicama.

<<< Nazad


Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share