VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

ECO-Connection - Trening za omladinske radnike u Francuskoj

Mladi koji žive u seoskim područjima se vrlo često suočavaju sa nizom izazova i imaju manje mogućnosti naročito kada su u pitanju zapošljavanje, izbor aktivnosti za provođenje slobodnog vremena, nedostatak informacija i smanjen pristup programima mobilnosti za mlade.

Kao partneri francuske organizacije Concordia pozivamo omladinske radnike iz ruralnih sredina da se prijave i učestvuju na ovom treningu i steknu nova znanja i veštine koje će koristiti u daljem radu. Učešće na ECO-Connection: Improving Youth Mobility and Sustainable Development across Rural Europe treningu  takođe predstavlja mogućnost da se ostvare partnerstva sa omladinskim radnicima iz drugih zemalja Evrope i naprave planovi za buduće zajedničke projekte. 

Trening traje od 20. do 29. oktobra 2017. 

 

Ovaj trening  je namenjen pre svega omladinskim radnicima koji žive i rade u manjim, ruralnim sredinama ali i onima koji to planiraju da postanu a trenutno su članovi ili volonteri u organizacijama koje rade sa mladima. Poziv je otvoren za osobe starije od 18 godina.

Više detalja o treningu možete pročitati OVDE 

Poziv je otvoren za sve zainteresovane do četvrtka,10. avgusta u 12 časova pre podne. Prijave koje pristignu kasnije neće biti uzete u razmatranje. 

Do prijavnog formulara se dolazi klikom OVDE

Najkasnije11. avgusta do 17 časova ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije. 
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu za koju imaju prava na povraćaj u iznosu do 275 eura. (Molimo vas da ne kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na treningu).
 
Za učešće u ovom programu preko Mladih Istraživača potrebno je uplatiti i participaciju od 5.200 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.600 dinara (ako ste ove godine već bili na jednom od navedenih programa). Ukoliko odustanete od učešća posle uplaćene participacije, ona vam neće biti vraćena.
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam novac biti vraćen kada, po povratku u Srbiju, pošaljete / donesete originale karata, a mi ih pošaljemo organizatorima u Francusku. To može potrajati i nekoliko meseci, najčešće od 2 do 4.
 
Pročitajte pažljivo opšte uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave i nalaze se u prilogu ovog mejla. Ako budete selektovani, biće potrebno da te uslove i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.

Za dodatne informacije o treningu možete na se obratiti Mladim istraživačima Srbije telefonom na 011/3116663 ili mejlom na lena.micic@mis.org.rs<<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share