VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Dobro da bolje ne može biti - avgust na kampu u Francuskoj uz refundaciju putnih troškova

 

Kao što sam naslov kaže, obaveštavamo vas o mogućnosti učešća na kampu u Francuskoj koju nikako ne treba da propustite. A ukoliko je cena karte za put do Francuske i nazad bila problem, na ovom jedinstvenom kampu i to je rešeno. U saradnji sa našim partnerima Solidarites Jeunesse obezbedili smo refunadaciju putnih troškova u iznosu do 200 eura maksimum. 

Priliku da leto provedu na obroncima Pireneja u šarmantnom malom selu po imenu Fa imaće volonteri i volonterke iz Nemačke, Francuske i Srbije. Više informacija o samom kampu, opis posla i ostale pojedinosti nalaze se OVDE

Na ovom jedinstvenom kampu obezbeđeno je 5 mesta za volontere i volonterke iz Srbije. Kamp počinje 05. avgusta a kao i na svakom kampu, mesta ćemo popunjavati po sistemu: ko pre mestu njemu i mesto, zato ne oklevajte već što pre popunite prijavu.
 
Ukoliko odlučite da se prijavite, link za online prijavu možete naći OVDE
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam novac biti vraćen​ kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Francuskoj. To može potrajati i nekoliko meseci.
 
 
Ukoliko vam se ova mogućnost dopada, budite sigurni da niste jedini i zato požurite sa prijavom. 
 
 <<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share