VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Da li želite da idete na Afro festival u Muzej afričke umetnosti ovog vikenda - kao volonteri?

Da li želite da idete na Afro festival u Muzej africke umetnosti ovog vikenda? Mozda čak i da budete deo organizacije festivala, rame uz rame sa afričkim ambasadama, u backstage-u koncerata i na afričkom bazaru?

Naši prijatelji iz Muzeja afričke umetnosti vas pozivaju da se uključite kao volonteri. Tačnije, potrebno je 5 VOLOTNERA svakog dana u toku ove trodnevne manifestacije. Poželjno je da to budu isti ljudi sva tri dana, ali nije isključivo. Sa vama će biti i koordinator, takođe volonter, koji će vam biti kontakt osoba. Sve dodatne informacije ćete dobiti pošto se prijavite (kada ćemo se naći, kontakt osoba, telefoni i sl)
 
Svi volonteri u programu celokupnog AFRO FESTIVALA dobiće po jedan katalog izdanja Muzeja afričke umetnosti po svom izboru, a da ne govorimo o neprocenljivoj mogućnosti da ne budete samo posmatrači, nego upravo akteri festivala!
 
Ako ste zainteresovani, pišite nam na vss@mis.org.rs i navedite svoje ime i prezime, godište i dan koji možete da odvojite. Možete se odlučiti za samo jedan dan, dva ili čak sva tri dana, ali ne i pola dana. Prvenstvo imaju oni koji su već bili na kampovima u inostranstvu, ali to nije ograničavajuće.
 
Afro festival je godišnja manifestacija Muzeja afričke umetnosti na kojoj se kroz izložbe, koncerte, javna vođenja, filmske i video projekcije, likovne i muzičke radionice, kao i prodajne izložbe promoviše i predstavlja kulturno nasleđe Afrike. U današnjem svetu afričke umetnosti i kreativnost prevazilaze okvire jednog kontinenta i zbog toga MAU kroz različite kulturne sadržaje želi da ukaže na značaj afričkog umetničkog nasleđa i izvan granica kontinenta.U prilogu ćete naći detaljan opis programa ovogodišnjeg Afro fesivala 2011, koji će se održati u Muzeju afričke umetnosti, od 10 do 12 juna.
 
VREME: PETAK, 10 JUN
od 15 do 21h - za potrebe programa AFRAM:
 
 OBAVEZE:
- promoć pri pomeranju-aranžiranju tehničke opreme, za potrebe svečanog otvaranja u 20h
- eventualna pomoć oko javljanja na telefon
- nadzor umetničke instalacije
- pomoć oko mini keteringa
 
Ukoliko su volonteri u mogućnosti da ostanu do kraja programa (do 24h) bili bismo veoma zahvalni.
 
VREME: SUBOTA, 11 JUN
od 09 do 17h - za potrebe programa AFRIČKOG BAZARA
 
OBAVEZE:
-pomoć kustosima pri aranžiranju prodajnih štandova
 
VREME: NEDELJA, 12 JUN
od 09 do 13h - za potrebe programa DURBAR
 
OBAVEZE:
-pomoć kustosima i članovima afričkih ambasada pri aranžiranju štandova
 
 
Ocekujemo vas!



<<< Nazad

Share