VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Aprilski studentski dani u SKC-u nas očekuju već od petka, 01.04. uveče od 19 časova, a zatim u subotu, nedelju i ponedeljak od 12 pa sve do 22 časa!

 Aprilski studentski dani u SKC-u nas očekuju već od petka, 01.04. uveče od 19 časova, a zatim u subotu, nedelju i ponedeljak od 12 pa sve do 22 časa!

 
Kroz animaciju publike i gostiju i vođenje kroz razne interesatne postavke velikog broja organizacija, između ostalih i postavke Mladih istraživača Srbije, odnosno Volonterskog servisa Srbije, koji će se fokusirati na volonterske kampove, proći ce lavina studenata!
 
Aprilski susreti su tradicionalna glavna godišnja manifestacija SKC-a, koja se organizuje sa ciljem da se obnovi tradicija i ponovo uspostavi duh originalnih Aprilskih susreta koji su osnovani 1972. godine povodom 4. aprila, Dana studenata Beograda i dana Studentskog kulturnog centra.
 
Ako ste bili na kampu i želite da nam pomognete da zainteresovanima predstavimo šta su to najpre kampovi, a zatim idugoročno volontiranje i naš Volonterski socijalni servis, javite nam se na vss@mis.org.rs ili na 011/311-66-63! Dođite do našeg štanda da se družimo i zajedno promovišemo ideju koja je većini nas promenila život ;)
 
Ako nikad niste bili na kampu, dođite do našeg štanda da čujete nešto više o tome od ljudi koji su i sami učestvovali na kampovima u petak uveče na svečanom otvaranju Aprilskih susreta u 19 časova ili u subotu, nedelju i ponedeljak od 12 do 22, a naročito u nedelju u 15 časova u Novom prostoru SKC-a, kada ćemo nadugacko i naširoko imati prezentaciju kampova!
 
Vidimo se u SKC-u za vikend!
 
Vaši Istraživači<<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share