Волонтирање

Пријава у новој волонтерској сезони, када прослављаво веома важан јубилеј: 100 година од организовања првог кампа, почиње у понедељак 9. марта 2020. године.

Пријављивање на кампове је врло једноставно и обухвата пар корака:

1)      Изабери кампове

2)      Попуни пријаву

3)      Потпиши пријаву у нашој канцеларији или у једној од Контакт тачака МИС-а

4)      Уплати партиципацију

Да би ти било лакше, можеш погледати и наше видео упутство на ОВОМ линку.

Да бисте се пријавили и волонтирали на кампу у земљи или иностранству довољно је само да то желите. Године, образовање нису пресудни а нису вам потребне ни посебне вештине. На свим камповима смештај и храну обезбеђују организатори кампа, док пут увек плаћате сами. Партиципација за учешће на кампу у иностранству је 5200 дин за први камп и 2600 за други током исте године, а за кампове у Србији 2000,00. Партиципација је ваш допринос организацији кампова у Србији и омогућава овом програму да постоји више од 30 година.
Волонтери плаћају трошкове пута и визе (уколико је она потребна), а смештај и храна на кампу су им обезбеђени. Један број кампова има и тзв.додатну партиципацију (participation fee) којим волонтери помажу реализацију кампа и који се плаћа организатору кампа по доласку на камп. Уколико неки камп има овакав вид додатне партиципације то ће бити наглашено у самом опису кампа у Претраживачу кампова.

У сусрет новој сезони, пратите нас на и друштвеним мрежама Фејсбук, Твитер и Инстаграм

На овој страници можете прочитати следеће:

Шта је међународни волонтерски камп?

Ко може да учествује?

Како можете да се пријавите?

Одговоре на најчешће постављана питања

Како изгледа пријава на камп?

Или да одете директно на ПРЕТРАЖИВАЧ КАМПОВА